Barion Pixel
+
Termékcsoportok
Menü
TOP termékek
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Navigáció
Hírek
Napi termékajánló
Gyártók
Termékajánló
Elektronikus fizetés

Adatvédelmi tájékoztató

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

A Monivel Kft A GDPR 13. cikkének megfelelően a személyes adatok kezelésével kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot teszi:

 

A személyes adatainak kezelője, az adatkezelő képviselőjének kiléte és elérhetőségei:

 

Monivel Kft.

Székhelye: 2225 Üllő Liliom u. 9/1

Cégjegyzékszáma: 1309181142

 
Adószáma: 2557190-2-13

Képviselője: Király Levente

További elérhetőségeink a honlapunkon (www.monivel.hu) érhetők el.

Adattovábbítás, adatfeldogozás, az adatokat megismerők köre:

-KBOSS.hu Kft. - számlázz.hu - számlázás

-Csomagpiac Kft., DPD Hungaria Kft., GLS Hungaria Kft - csomagszállítás

-Bilanz Kft. - könyvelés

Fenti partnereink megfelelnek a mindenkori hatályos adatvédelmi jogszabályi rendelkezések által elvárt, illetve támasztott követelményeknek.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.”

Az általunk kezelt személyes adatai:

A regisztrációval a következő személyes adatait kezeljük: név, e-mail cím, szállítási cím, telefonszám.

 

A személyes adatai tervezett kezelésének célja, valamint az adatkezelés jogalapja:

A személyes adatait abból a célból kezeljük, hogy kapcsolatot tarthassunk Önnel, marketing és tájékoztató anyagokat küldhessünk Önnek.

Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása. Az email címe vásárlás alkalmával adott felhatalmazás során, honlap vagy promóciós regisztrációval, illetve publikus adatbázison keresztül került a birtokunkba. Adatait a törvényeknek megfelelő módon kezeljük.

A személyes adatait csak addig kezeljük, amíg szeretné tartani velünk a kapcsolatot és szeretne tőlünk marketing, illetve tájékoztató leveleket kapni. A személyes adatait legkésőbb a hozzájárulása visszavonásáig kezeljük.

 

A hozzájárulás visszavonása:

Önnek joga van a hozzájárulás visszavonásához, ilyen esetben a hozzájárulás visszavonását követően nem tartunk Önnel kapcsolatot és nem küldünk Önnek marketing és tájékoztató anyagokat.

Minden egyes levélben lehetőséget biztosítunk Önnek az adatkezeléshez való hozzájárulása visszavonására, ehhez a levélben foglalt „Leiratkozás” gombra kell kattintani.

Tájékoztatunk, hogy a hozzájárulásának visszavonása (tehát leiratkozása) nem érinti viszont a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelésünk jogszerűségét.

 

A személyes adataival kapcsolatos egyéb jogai:

Önnek joga van kérelmezni tőlünk az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint a joga van az adathordozhatósághoz.

 

A felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga:

Önnek joga van a felügyeleti hatósághoz panaszt benyújtani. A felügyeleti hatóság elérhetőségei az alábbiak:

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Weboldal: http://naih.hu

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Telefonszám: +36 1 391-1400

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.